Om AST Medical

AST Medical blev grundlagt i 2012 og har i dag etableret sig som en af Nordens førende importører og distributører af medicinsk udstyr fra verdens førende producenter.

Vores kunder omfatter primært regioner i Sverige, Danmark og Norge, private sundhedsaktører samt grossister inden for sygepleje, tandpleje og dyresundhed. Vores mission er at levere innovative løsninger, der forbedrer patientresultater og samtidig reducerer sundhedsvæsenets omkostninger.

AST Medical er kendt for at levere standardiserede, kundetilpassede og omkostningseffektive medicinsk-tekniske produkter. Vi er dedikerede til at tilbyde vores kunder professionel service og forstår vigtigheden af at behandle bestillinger hurtigt og med høj leveringspræcision.

Vores ansvar

Hos AST Medical påtager vi os ansvaret for, hvordan vores virksomhed påvirker samfundet, både fra et økonomisk, miljømæssigt og et socialt bæredygtigt perspektiv.

Kvalitet og Miljø

AST Medicals forretningsidé er baseret på at levere produkter og service til kunder inden for sundhedssektoren, der opfylder deres kvalitetskrav både nu og i fremtiden.

AST Medical arbejder langsigtet for at reducere miljøbelastningen uden at gå på kompromis med produkternes effektivitet og sikkerhed.

Vores ledelsessystem for kvalitet og miljø er certificeret i henhold til ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015.

  • Download certifikat ISO 9001:2015 og 14001:2015

Socialt ansvar og adfærdskodeks

AST Medical opererer på det internationale marked og respekterer samt følger de principper om etisk og socialt ansvar, der er forbundet med menneskerettigheder, arbejdsforhold og arbejdspladsens miljø.

Vi påtager os et særligt ansvar for at sikre, at diskrimination ikke forekommer, og vi arbejder aktivt for ligestilling og positive relationer i vores omgivelser.

Grundlaget for vores adfærdskodeks består af FN’s erklæring om menneskerettigheder, konventionen om barnets rettigheder og ILO’s konventioner om arbejdsforhold, hvor det er relevant.

Aktuelt

Læs mere om hvad der sker hos AST Medical